Even voorstellen

Ik ben de website van 'Make my day'. Ik ben een dagboek. Geen geheim dagboek hoor, ik ben een open boek. Je mag alles in me lezen. Ik bevat de dagboek verhalen van de vrouwen die deze website bezoeken. Als je wil weten hoe leuk hun dag was dan moet je snel eens kijken bij 2-day, daar staat elke dag een nieuw verhaal over gisteren. Je leest hoe ze met de tips omgaan die ze tegenkomen in 'make my day'. Vandaag staat er een verhaal in van Fleur Hartekamp.

'Make my day' is een populair dagboek en agenda in één. Het geeft je elke dag nuttige tips om de sleur uit je dag te tillen. Verder is er natuurlijk ruimte om je eigen dingen op te schrijven. Je frustraties of blijdschap of gewoon wat je hebt meegemaakt. Als je 'Make my day' nog niet hebt, dan kan je die kopen in de sjop.

Je kunt jezelf op deze website aan anderen voorstellen door een profiel aan te maken en/of te lezen wat anderen te vertellen hebben over zichzelf.

Natuurlijk mag je hier ook gewoon komen om even bij te komen, een spelletje te spelen, de laatste nieuwtjes te lezen, etc.

Veel plezier!